~~HiKaYaT PuTeRi KaTeK Yg SeMeMaNgNyA DeDeK~~

Thursday, May 5, 2011

|

                                                hep hep senam2!!!


assalamualaikum pembuka bicara....

hohoho...dah lama x update blog ni..da bersawang da hahahhahaha...
pagi2 ni aku update sbb telah dipaksa oleh cik katek kelmarin...hahahha...

hehehe...hari ni aku nak citew sikit pasal KATEK...
sape yg x kenal ngan budak pendek bermata besar ni a.k.a katek@puterikatek kat dalam dunia blog ni kan hohoho...
KATEK...bersiap sedia lah kam0o....har har har har (tahan gelak)
hmmm....da dekat setahun da kenal ngan budak pendek ni...
hmmm....bermulanya sejarah hitam kenal ngan die ni..masa kat YM(yahoo messenger)...hehehe..
[sejarah hitam tu gurau awin : | ]hahahahahahahahhaha....

masa tu kat room perak3...kat room perak3 ni masa tu rancakkk sgt bersembang...mmg ramai gilew kawan dalam tu...sampai 3 hari x tutup lappy sbb chatting kat dalam tu ngan kawan2..sume sgt2 sporting..lepas makan sambung chatting lepas mandi sambung chatting..lepas tido sambung chatting..tido pon kejap2 je...hahahahhaa..gilew tol....

pada suatu hari tu....tiba2 ada sorang alien ni masok room ngan font kaler warna warni cam paddle pop hahahahhaa.....hahahahahahahaha.....ada sorang kawan tu bawak si katek masok....die ni asal room selangor...hahahaha....haritu die pon join kitowang sume kat dalam perak 3.....die ni seorang pemalu kat dalam room..hohoho...n x banyak ckp.... (gelak sorang2 sat)

dalam room aku tgok perwatakan orang tu ngan font n cara die menaip..hohoho....
ye la...sbb x kenalkan hohoho....masa tu aku x bape nak sembang ngan budak pendek ni..... : | entah : | sbb font die warna warni kot =)) wakkaakkakakakakakakkaa....tapi font die seyes comel....(idong panjang serta merta)

pastu..hmmm..lupa ni...AKU LUPA!!!(najmi RJ5) okep2..hohoho..pastu ada satu hari tu die buzz aku....pastu sembang pasal ape...AKU LUPA!!!hahahhaa....start dari aritu...aku ngan AWIN pendek ni pon start la berPM...hahaha...sonok PM ngan budak pendek ni...sbb die macam budak kecik..hahahhaa..budak kecikkan comel...hahahhahaha..rupanya die tua aku 2 tahun hahahahahhaha....tapi die tetap budak kecik.....hahahhaa.....demmmm ape aku melalut panjang2 ni : |

okep2...nak dijadikan citew satu hari tu die mintak no phone...aku pon bagi....pastu esoknye aku balik kolej...hahahahhhahahaha...pastu aku lupa lupa lagi...ada satu malam tu kol 2 x silap ke 3 pagi...camtu arr...tibe2 hp aku bunyi...masa tu ngah syok dengar lagu..hahaha...tgok nama  kat screen (ym.awin)

ehhh budak pendek ni kol aku : | pastu aku tgok screen tu lama2 hahahahhaa..biar betol hahahahahahhaa.... pastu aku pon angkat la.....hahahahhaha....die kol tanya khabar...hahahahhaa.....

nak citew pasal kol ni...hahahhaahhaa...kalau masa kat kolej dulu....kalau kitowang sembang kat dalam phone...die mesti citew pasal makanan :| makanan,makanan,makanan n.... makanan : | hahahahhahahaha....
die seorang yg obses terhadap makanan die...masakan wajib die kat ostel adalah...jeng...jeng...jeng...hehehehe...


MEGI + TELUR = MEGI TELUR
SARDIN + TELUR = SARDIN TELUR
ROTI + SARDIN TELUR = ROTI SARDIN BERPERISA TELUR..
hahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahahha.....(gelak besar) opssss....hehehehe...




                                              COMEL KAN BUDAK NI



kalau korang perasan kat blog die byk gak pasal makanan kan...hahahahhahahaha....tapi aku x kesah sbb sonok sembang ngan tokey makanan ni...hahahaha..

ada satu hari tu die siap bagi resepi untuk final amali aku hahahahha....
die cadangkan....AYAM TANDOORI PATAYA...hahahhahahaha...suka2 die je nak derhakakan resepi tu....ahahhahahahahha....resepi ni boleh la soh PCM try buat..sbb pcm kan suka derhaka2 ni hahahahhahahahahahaha.....larikkkkkkkkkk tingggg *******

hahahhahahaha....sambung balik....pasal budak pendek ni...hohoho...die ni sgt suka bercakap...cakap cakap cakap cakap cakap..... hahahahhahaa...macam opah2... hahahahha.... tapi kalau ckp ngan die... sgt... besh... sbb.. aku rasa die ni cam budak kecik yg sgt2 suka bercakap.... die suka bertanya hahahhahahaha....tapikan... die GARANG hahahahhaa.... garang bertempat la.hahahahhaa....

nak tau garang die cane : | okep..pada sesiapa yang nak ngorat katek tu...n kalau nak jadi BF die...
plz...angkat kol...kalau korang da janji ngan die kol bape boley borak2 ngan die....korang set jam n kalau korang x bangun gak...pastikan korang set volume ringtone korang tu paling tinggi skali..kalau boley sblom tido tu..cucuk cable speaker atau headphone kat phone korang...supaya korang terbangun kalau die kol..kalau korang x bangun...esok mesti die tanya..macam sekali dua tu xpe...hahahahaha...

macam aku ni...sejak dok umah je ni....rajin tol berkhidmat untuk tido..hahahahahahha......ada skali tu...dekat 3 ke 4 hari x borak2 ngan die kat phone....bangun je dari tido mesti ada miskol dari die...hahahhahaa..

ada skali tu die marah gilew hahahhahahahahahah..sbb kol x angkat...hahahhaha.....die siap marah agi dalam msg....tapi aku gelak je..sbb anggap die macam budak kecik yg suka bebel hahahahhahahahahaha.....im sry awin ho ho ho....

lepas tu masa kat fb..IM die...marah ke katek :-" lalalalalalla...hahahahahhahahahha......
pastu die reply hah! ape gem0k...hahaha..die merajok...huhu...tapi merajuk die x lama...itulah katek....hohoho..pastu malam tu..koling2 ngan die....die ada banyak...cerita nak dicerita...

seyes...die x benti2 bercakap...hahahaha..tapi seyes die comel..hahahha..seronok sembang ngan die....(^_^)v

Haaaa...citew cane nak tidokan die...ahahahhahahaha...senang je...hohoho....
lepas die da penat bercakap....korang wajib citew kisah2 dongeng kat die ataupun menyanyi kat die....
x tau mana nak cari kisah dongeng? Encik Googlekan ada....hahahhaha...ni aku letak link kat citew2 dongeng yang da khatam ngaji kat die hahahahahaha...


pastu korang citew n nyanyi la sampai die...tetido...hahahahaha....

tapikan...seyes...kesian kat die sedey pon ada...kalau aku tetido je...x bangun2...ngan sape die nak bersembang...nak citew pasal kehidupan die harini...die makan ape masak ape...jatuh pijak lubang lagi ke...
huhu...sry katek kalau banyak buat katek terasa...huhu....

list lagu fav budak pendek mata besar ni...
*kau yang bernama seri-handy black
*malam bulan dipagar bintang-p ramlee(budak ni suka lagu2 pramlee)
*.lagu jamal abdillah pon..huhu..
*.sayang-kangen band
*.lagu2 siti nurhaliza
*tipe x pon die layan tau wakakkakakakakakaka....
*die suka lagu2 yang slow....tenang je...

Die ni seorang yang penakot hahahahahahahahahahahhahahahahha...aku slalu sakat die dalam phone :)) har har har har har...... buat suara macam bomoh dalam citew puaka niyang rapik tu...mesti die takot punya arr hahaahhahahahhaha....sampai die ugut drop kol hahahhaahhaa...die ckp camni..hahahha...

kuku..kuku...jgn arrr!!!...awin letak...awin letak....hahahahhaa...lagi die ckp lagi aku buat hahahahhaha..jahatnye aku..hohohoho...

sry awin seronok sakat kam0o..sebab kam0o macam budak kecik..hahahhahahahaha...

untuk pengetahuan korang..aku ckp die cam budak kecik tu..maksudnye..bukan die gedik2...hahahahhaa...maksudnya....cara die berinteraksi n berkomunikasi sgt comel...hahahahhaha...
awin...awin...hohoho....

Sedikit info tentang KaTeK
[K]Ketinggian dalam 158-162 atau 162 ke 165 tapi maybe yg first tu kot..hahahah..lupa la katek hahaha tapi     kam0o tetap pendek dek dek dek dek...kan dedek...hahahhahahahahha......
[K]Pemalas nak mandi pagi!!!! alasan die...yg slalu die pakai...AIR BEKU LAGI =.=''
[K]Umo skang 23 =)) budak pendek da tua hahahahhahahhahaha larikkkk wakakakkakaka....
[K]Sambung ijazah dalam bidang perakaunan dan sekarang sem 2...hohoho...
[K]Die sgt terer main piano@keyboard hahahhahaha...lagu yg aku pnah dgar die main
      twinkle twinkle little star =))=))=))
[K]Peminat lagu2 lama...seperti p ramlee n jamal abdillah..
[K]Garang tapi comel...Pembebel tapi comel...Pemerajuk tapi comel...pemerajuk? ada ke...hahahahhahahahahahahahahahahaha...........
tapi yang paling penting.....die adalah seorang.......

KAWAN YANG BAIK!!! (^_^)v

sry dedek..x reti sgt nak karang..so ini je yg kuk dapat bagi... :) tapi ikhlas k... :)
Seronok kenal dengan kam0o dedek... :)
thanks sbb jadi kawan kuku... :)
eppy always k.... :)






aku nak gtau kat sini...aku bukan seorang penulis yg baik..n penulisan aku x cantek..hahaha..sbb aku lebey suka guna ayat camni..dari skema rama...hohoho... peace (^_^)v

8 comments:

Chegu Zubir said...

ni geng hikayat merong kew>>>

jom join
Segmen " Ucapan Buat Ibu Tercinta"

aliarosli said...

hahhahahaha, lawak la

tapi sokong gak

suke kacau kak katek

hahhahahhahah

~cik awa~ said...

bestnye ade kwn baek cmni...:DD

~...AmALinA....~ said...

memang best kawan ngan katek!! cam budak2..=p larikkkk

Sunah Mohammad said...

fuhhhhhh...baca sampai habis niiii...penat...dah, nak balik blog pulak.....

terima kasih hiburkan hati ni..hahahahahah~

CikSyazwaniAziz said...

best cerita ni.. hihi.. realiti yg best.. x boring walaupun panjang berjela.. i like (^__^)v

ameylia azia said...

weyh.... aku trase nan prkataan "KATEK" tu !! wakakakkakaka =))

Anonymous said...

shut the fuck up faggot

RnR BloGGerS


JeJaK MaNuSiA CoMeL

~RnR KuKu~


ShoutMix chat widget

Followers

Tentang KuKu

My photo
nak lempang sorang2 ley x :|
Powered by Blogger.