AkU Xde DaRaH!!!

Wednesday, February 16, 2011

|
~~assalamualaikum pembuka bicara~~~




BARU JE AKU KENA KACAU : |

heeeeeeeeeeee : |

tgah syok2 dgar lagu pelita-api kat dalam lappy....
sambil tutup muka ngan bantal...
tiba2 aku tersentak...
kipas berhenti pusing ngan lappy terpadam...
ingat eletrik xde...pastu aku angkat bantal tgok cerah lagi bilik lampu terpasang...
cuma kipas n lappy je tertutup....sbb aku pakai extension plug..untuk lappy n kipas...
pastu aku bangon arr tgok extension plug...
..................................................
tau ape jadi......
hmmmm......
plug yg aku pasang kat extension plug tu....tercabut sikit...
maknanya plug tu terangkat dari soket die...n sbb tu lappy n kipas x berfungsi tadi....
cisss..meremang gak bulu roma aku......
adoiyai...baru je tadi aku pasang charger handphone...time tu okep je aku pasang....
hmmmmm...agak kecuakan gak arrr...hahhahahahhahahhaahaha....
pastu teringat lak citew yg mak aku citew pasal jiran rumah selang 2 rumah ni...
citew die camni..die ni cikgu sekolah..n suami die askar..
so..suami die jarang ada kat umah...sbb keje kan..
n die da 2 kali keguguran kat rumah tu...
n ada satu hari tu...masa tgah malam cam sekarang ni..
die kan dok sowang...die pon tgah mengandung kali ketiga...
so...masa die nak tido tu...die tutup lampu tangga....
pastu die pon masok bilik die..n terus pun tros tido...
pastu dalam kol 3 pagi die bangun nak g toilet...
n tau apa jadi....
lampu tu da terbukak.....padahal die sengsowang je kat rumah..n sblom die tido die da tutup da lampu tu...
hmmm...pastu die n suami die ada panggil sowang ustaz ni soh usha2 rumah die...
n ustaz tu ckp..kat rumah die area ruang ada benda duduk...n die xkan pergi mana2 walaupun kene halau macam mana sekalipun...sbb sblom rumah tu dibina..ada satu pokok kekabu yang mana tempat tinggal benda tersebut...n benda tu x kacau orang sgt pon..cuma kalau benda yg melibatkan darah die suka....
hmmm...jiran sblah pon nak pindah dah..sbb anak dia tgah mengandung skarang ni n die takut pape jadi...
hmmmm......

aku xde DARAH!!! jangan kacau aku!!!!!!!
adoi aku nak tido!!!
hahahahhahahahahahahahahhahahahahaha....
mintak2 xde pe yg jadi pasni :)




baca ayat kursi dulu~~~
assalamualaikum......

6 comments:

bun said...

adoi,nyesal bace
dah le tengah tinggal dok umah sengsorang
insya-Allah takde pape

kukuketulang said...

wakakakakakkakakaka...
jaga2 bun...malam kang..huhuhuhu....
beware...hehehe....

misz sheyla said...

huaaa....patut kene tulis dekat laptop..aku tade darah g kaco orang lain..hahhaha errrr...menakutkan tol

kukuketulang said...
This comment has been removed by the author.
kukuketulang said...

sheyla...hahahhahaahhahaha...
aku xde darah..g kaco sheyla...hahahahahahahaha....jaga2..

Nobita Sensei said...

jangan takut pada mereka. sesungguhnya manusia itu sebaik-baik kejadian.

RnR BloGGerS


JeJaK MaNuSiA CoMeL

~RnR KuKu~


ShoutMix chat widget

Followers

Tentang KuKu

My photo
nak lempang sorang2 ley x :|
Powered by Blogger.