~~BaRu LaHiR~~

Sunday, December 26, 2010

|














Assalamualaikum : D
Nama saya Muhamad Khairil Hafizi B Mustafa Al-bakri n umo baru je 20 tahun hohoho..
asal ipoh,perak...
so boley pgl saya kuku hohoho...
so...rasa cam nak start membloggingkan diri tahun ni n hujung tahun ni n maksudnye SEKARANG!!! hohoho...
n kawan yg  byk membantu kuku dalam dunia blog ni adalah JENG JENG JENG!!!
puteri-katek la yg byk membantu...terima kasih pendek...hahahahahaha...
so...start dari sekarang saya akan cuba berblog dengan sopan :"> hohoho....
n pas ni saya akan post 1 cerita pasal sorang artis yg saya respek sampai bilew2 sbb keteran beliau,kestyloan beliau,kesedapan suara beliau,kebertenagaan beliau n kehenseman beliau..akakakakkakakaka..
nantikan...hohoho..walaupon xde orang baca..aku tetap wat cam ramai je baca..akakakkakakkakaa...
n sry sbb gaya penulian masih mentah...so..aku akan wat yg terbaek untuk blog aku hohoho....
thanks all...
adios~ ~
~ ~Assalamualaikum ~ ~

2 comments:

putERi-kAtEk said...

wahahaha,...pejal taher la tuh....wahahahaa......
sabo aje lah....kelakar lol

kukuketulang said...

akakakakakakkakakaka...
maybe kot...
akakakakkakaka...
susah tol xde words ni...akakakakakakkakaa...
hohoho...
thanks komen pendek..akkakakakaka :))

RnR BloGGerS


JeJaK MaNuSiA CoMeL

~RnR KuKu~


ShoutMix chat widget

Followers

Tentang KuKu

My photo
nak lempang sorang2 ley x :|
Powered by Blogger.