~ `KeNaKaLaN SeWaKtU KeCiL` ~

Wednesday, December 29, 2010

|
Assalamualaikum...
heeeeeeeeeeeeeee :D
arini aku nak citew sikit masa aku kecik lu...
maybe aku lagi nakal dari korang ataupun korang agi nakal dari aku..akakakkakakakakakakaka....
okep...nak jadikan citew...aku dulu seorang budak kecik yg sgt2 nakal..slalu kene tarik tinge ngan mak aku...hohohoho...
salah 1 cara aku menakalkan diri adalah "'Kacau ORang''
aku masa kecik dulu umur start 5 tahun da mula kacau orang...akakakakkakak...
tapi aku dapat ijazah kehormat dalam bidang kos ''Kacau" masa umo 6 tahun..
dan mula aktif masa umo tu...hohohoho..
okep aku nak camne aku kacau orang n buat huru hara hehehehe...;))
dulu time kecik2 family aku n family sedara aku setiap minggu sabtu n ahad akan balik kpg melawat opah n atok hohoho...
so masa tengah ramai2..mmg ramai gilew arr cucu opah ni...aku lak masa tu cucu lelaki pertama dalam family blah abah aku...hehehe..so aku sorang je cucu lelaki n yg len lak sume pompuan...hohoho..
so...aku start arr praktik kan apa yg aku blajar masa kat pratikal kos ``kacau'' akakakkakaakkakaka...
aku tarik tinga sedara2 pompuan aku...pastu larik....hohoho...
aku penah main petrol hohoho..
so tapak tgn aku pernah berapi cam citew GHOST RIDER akakakakaakkaakakka....
so citewnye camni...kat stor atuk aku ada petrol...so aku ambik petrol tu bawak lari g kebun opah aku kat blakang umah hohoho...kat kebun tu ada jalan tar...so dalam fikiran aku da terlintas cam citew omputih kat tv...hehehe...so aku tuang petrol tu kat atas jalan wat panjang2....hohoho...tapi aku x guna  habis petrol tu...ada stgah botol lagi aku simpan utk men lain..hohoho...so da bernanah jalan tar tu aku siram ngan petrol...aku ambik lighter opah aku yg die wat utk bakar sampah...dengan ronok-ronoknye aku pasang api kat jalan tar yg ade petrol tu...TAPI!!!! api x menyala pon..x tau pasal ape..akakkakakakaka..sakit ati tol masa tu..akakakkakakakakakakakakakakakakakakkaa......ngan rasa x puas ati aku bawak botol petrol tu bawak masok kebun lak..akakakkakakakakaakakka...pastu aku teringat agi citew orang putih...aakaakkakakakkakaka...
pastu aku siram petrol tu kat atas daun2 kering bawah pokok manggis aku wat bulatan......besar gak bulatan yg aku buat..akakkakakkaka....pastu aku dok tengah2 bulatan tu..akakakkakakakakkakakakaka...pastu aku  pasang api kat daun2 tu...pastukan...cantik....api tu SLOWMOTION wat bulatan...akakkakakakkakaka....aku lak sonok dok kat dalam bulatan tu....da cam RED INDIAN akakakkakaakkkakakaka...pastu..aku ambik ranting pokok yg ada kat kaki aku...pastu aku nak masukkan ranting tu kat dalam botol petrol tu..tp x muat...so dengan kecerdikan tahap GABAN ni...aku g tuang petrol tu kat ranting..pastu secara automatiknye...petrol tu pon meleleh kat tgn aku..akakkakakakka...
pastu ngan kecerdikan tahap GABAN aku ni lagi..aku bakar ranting tu n api tu tros sambar tangan aku..akakkakakkakakka...pastukan..tapak tangan masa tu da la tgah berapi2 aku tros g lari kat umah opah aku ngan tangan tgah berapi2 ni...akakakakakakak sblom pintu masok umah ada lak baldi tempat opah aku sirap pokok bunga die...so aku tros celup tgn aku dalam tu..akakakkakkkakakkakaka..sejuk kejap..akakkakakkakakakaakaka..
pastu aku tros masok dalam...g bilik air cari COLGATE pastu aku sapu..akakakakakkakakka....tapak tgn aku masa tu betul2 terbakar arr..mmg pedih tahap gaban...akakakkakkakakaka...tapi x nanges k...akakakakkakaka...pastu aku kuar g ruang tamu..dowang tgah tgok tv...pastu opah aku tanya...hah kenapa tangan kamu bercolgate tu...pastu aku ckp arr terbakar sbb men petrol aakkaakkkakkakaka...melompat opah aku tekejot...akakkakakakakakkakakaka....pastu opah aku soh along mona g tebang pokok pisang pastu ambik isi dalam batang pisang tu..pastu sapu kat tgn aku bg sejuk sikit..waaa..mmg sejuk la...akkakaaakkaka..pastu bapak aku tros bawak aku g klinik kat pekan kampung tu...akakkakakkakakaka..sampai2 doc tgk...pastu dok belek2 tgn aku..pastu die ambik gunting...pastu die gunting gelembung2 kat tgn aku tu.......akkakakakkaka...mmg sakit arrr akakkaakka..pastu doc tu bagi aku gula2 mango..aku pon bukak n makan arr kat situ..aku ingat da abis da boleh balik...tgah sedap isap gula2 tu...tetibe doc datang ngan jarum die..WaAaAaAaAaAaA tekejot aku akakkakaakkkakkakka..so nak wat camne..berserah je..die pon cocok lengan aku...mmg sakit arrr...mengalir gak air mata...akakkakakakkkakaka...balik tu mak marah...tu la lain kali main lagi api...pastu kena tarik tinge akakakkakakakakakakkakakkakaka...




sebijik camni seyes

hmmm..sebenarnya banyak lagi citew pasal masa aku kecik2 dulu...nak citew sampai besok pon x abis..akakkakkaakakaka..k arr..aku citew sikit agi..akakkakkkaakkakakka...
okep ni list2 kenakalan aku dulu... heeeeeeeeeeeeeee :D

list ni masa umur 5-6 tahun je ekk.. :D
1.bakar kain batik opah aku dekat ampaian...akakkakakakaka...
2.penah baling batu kat dalam periuk nasi lemak makcik yg ngah meniaga pagi2..
  abah aku ckp makcik tu ckp camni : tak aper...tak aper...budak2...(dalam nada jawa) akakkakakaa...
  abah aku kena bayar nasi lemak utk 1 periuk akakakkkakakkakakaka..sian abah aku..akakkakakaa...
3.pernah nyaris mati lemas sbb mandi kat dalam sungai titi besi tapah.
   (aku ngan sedara aku x plan nak g mandi pon..masa jalan2 kat dalam kpg tgok ada orang mandi pastu ngan
    muka x malu aku ngan sedara aku join mandi skali..terkapai2 kaki x sampai n tenggelam timbul2..seb bek
    kitowang mandi sblah brader2 tu..pastu brader tu angkat kitowang bawak ketepi...kalau xde brader tu
    kan...maybe aku x menaip skang ni..akakakkakakka..)
4.seronok kejar kakak2 sedara ngah kayuh basikal..pastu kaki aku ni nak g terajang tayar blakang..pastu tros 
   ngan kaki aku berpusing kat dalam tu..akakakkakakakkakaka...(atuk bawak masuk rumah pastu sapu ubat 
   fav die..PENESILIN akakakkakakkakaka...thanks atuk..sayang atuk sgt2....akakkakakakkakakka...
5.selalu main pisau akaakakakakkakakaka..selalu sgt terhiris tgn sendiri masa kecik2..akakakkakakkaka...


HAAAAAAAAAAAAAA...itu je la setakat ni...byk lagi sebenarnya...tapi aku malas nak taip..akakakkakaka...nak prektis gitar dulu....akakakakakkaa...bye2...hohoho...




~~~~~~~~~~~~~~~senyum bro~~~~~~~~~~~~~~~~
                                                                    
                





Adios ~ ~


Assalamualaikum n Salam nakal ~ ~
    








11 comments:

atie aizam said...

nakal tahap gaban ko ni time bebudak dulu.. hikhik..

kukuketulang said...

waaaaaaaaaaaa.....
akakakakkaka..
mmg pon...
mmg sangat2 nakal...
akakakkaka...
byk lagi...tapi malas nak naip..akakkakakakakaa...

Hanis MY said...

ya ampunnn pengsan! haha salam kenal dan salam follow...

putERi-kAtEk said...

monot kuku.....wahahahaha..... nasib baik awin bukan sepupu kuku..kalo tak mesti kuku cuak sebab asyik nngis aja....wahahaha..

kukuketulang said...

hanis :salam kenal n salam follow gak :D


awin: awin kenapa plak :)) awin lagi ganaz ke akakkakakakakak

aNnE said...

seronok gaban cerita terbakar..memang suka main api hea..hahahaha

ish3 power la adik wa pun tak wat camni..HAHAHA ;p

kukuketulang said...

waaaaaaaaaaaa akakakakkakakakaka...
tima kasih akakakakkkaakkakakaka...

. said...

ohmyy ~ huhu nakal gila kott !

kukuketulang said...

waaaaaaa akakakkaakkakakkakakka....
biasa arr time kecik2 aakkakakkaka...
besar2 da jadi baik..hohohohoooh..
larikkkkkk ting ****

Afiefah Safieni said...

memang betul2 nakal ni..
nasib x terbakar satu badan.!!

kukuketulang said...

tu arr..kalau terbakar 1 badan fuh....gilew arr akakakaa...

RnR BloGGerS


JeJaK MaNuSiA CoMeL

~RnR KuKu~


ShoutMix chat widget

Followers

Tentang KuKu

My photo
nak lempang sorang2 ley x :|
Powered by Blogger.